آموزشهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دربوشهر ۱۳ درصد افزایش یافت
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان بوشهر گفت: در سال جاری برنامههای ارتقای سطح آگاهی عمومی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در استان بوشهر ۱۳ درصد افزایش یافته است.
به گزارش سفیر جنوب به نقل از مهر؛ سید احمد موسوی ظهر چهارشنبه در نشست هماهنگی برنامههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: آموزش نقش مهمی در ارتقاء فرهنگ قانونپذیری افراد دارد.
ی بیان کرد: آموزشهای لازم به افراد در خصوص مزیتهای قانونمدار بودن در جامعه، انگیزه فردی را ارتقاء بخشیده و موجب توجه به رعایت قانون میشود.
موسوی با ارائه گزارشی از اقدامات اداره آموزش همگانی معاونت اجتماعی استان بوشهر بیان کرد: در زمینه ارتقای سطح آگاهی عمومی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی از ابتدای سال جاری تاکنون، جلسات آموزش حضوری و غیرحضوری از طریق صدا و سیمای مرکز استان ۱۳ درصد افزایش داشته است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان بوشهر خاطرنشان کرد: همچنین برپایی نمایشگاه آسیب های اجتماعی در مدارس، مساجد، ادارات و اصناف ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی افزود: اقدامات تبلیغی و چاپی از جمله تهیه و توزیع بروشور، تراکت و نصب بنر با محتوا های آموزشی از دیگر اقدامات این معاونت در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.
موسوی با بیان اینکه برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نیازمند آگاهسازی عمومی و آموزش همگانی هستیم، ادامه داد: امروزه نقش و اهمیت آموزش همگانی برای ایجاد امنیت فردی و عمومی در سطح جامعه توسط نیروی انتظامی به خوبی درک شده است .
وی با اشاره به اینکه آگاهسازی و آموزش همگانی تنها با مشارکت عمومی مردم و تلاش همه سازمانها و نهادها قابل دستیابی است، لزوم توجه بیشتر به این مقوله را یادآور شد.
سرهنگ موسوی عنوان داشت: آموزش همگانی به عنوان یک اصل ضروری و اجتنابناپذیر در عرصه پیشگیری از جرم و آسیب اجتماعی تلقی می شود و این مهم بایستی بیش از پیش تقویت شود.
وی گفت: وجود آموزش همگانی در امر «چگونگی حفاظت از خود»، «چگونگی مراقبت از خانواده و فرزندان»، «چگونگی مواجهه با مجرمین یا عوامل و عناصر تسهیلکننده جرم» نحوه همکاری مردم با پلیس، آشنایی با شیوهها و شگردهای مجرمانه و ناامن سازی محیط و موقعیت جرم برای مجرمان موجب افزایش ضریب امنیت اجتماعی و احساس امنیت در جامعه میشود.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اینکه در سالهای اخیر تلاش بر این بوده است که با مشارکت ادارات، نهادها و سازمانها با رویکرد پیشگیری اجتماعی از جرم برای کاهش آسیبهای اجتماعی مانند آسیبهای ناشی از اعتیاد، فضای مجازی، سرقت، ارتقاء فرهنگ ترافیک اقدامات مؤثری انجام شود.
وی گفت: امروزه اقدامات سلبی از طریق برخورد قانونی گرچه مؤثر و بازدارنده است لیکن با پیشگیری اجتماعی از جرم از طریق جلب مشارکت عمومی میتوان در طولانی مدت به کاهش جرایم دست یافت.